Betalingsmogelijkheden

Bitcoin

Bitcoin en peer-to-peer-technologie voor de centrale bank van de overheid of; transacties beheren en bitcoins uitgeven worden collectief uitgevoerd door het netwerk. Bitcoin is een open source; Het ontwerp is openbaar, niemand bezit of beheert Bitcoin en iedereen kan deelnemen. Vanwege veel van zijn unieke functies maakt Bitcoin opwindende applicaties mogelijk die niet konden worden gedekt door een vorig betalingssysteem.

GELD GRAM

Money Gram is beschikbaar voor internationale transacties en Travellers Express is beschikbaar voor bestellingen in de Verenigde Staten. Zie alles bij Money Gram International, Inc. Meer informatie over het gebruik van het product op de volgende pagina en de bekkenkennis sinds 1940.

WESTELIJKE UNIE

Western Union is een wereldwijde pionier op het gebied van geldoverdracht en messaging. Met een door speerpunt gemarkeerde achtergrond gaat de administratie meer dan 150 jaar terug. Western Union werkt samen met een overzicht van een organisatie en een organisatieadviesbureau en een elektronisch systeem.
Klanten kunnen worden gebruikt door meer dan 170.000 webbats van Western Union Agent te koop in 190 verschillende landen met een slakkenhuis. Australië, Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten kunnen online worden verzonden met Visa of MasterCard-creditcardtegoed.

BANKOVERSCHRIJVING

Bankoverschrijving, bankoverschrijving of overboeking is een methode om geld elektronisch over te dragen van de ene persoon of entiteit naar de andere. Een bankoverschrijving kan worden toegevoegd aan een bankrekening naar een andere bankrekening of door contant geld over te maken. Verschillende transfersystemen en operators bieden een verscheidenheid aan opties in termen van onmiddellijke en definitieve afwikkeling en kosten-, waarde- en volumetransacties.

Chat With WhatsApp Chat With WhatsApp