Algemene Voorwaarden

VOORWAARDEN

Wij zijn eigenaar en beheerder van de diensten die via deze website worden aangeboden. De Services kunnen van tijd tot tijd wijzigen, naar eigen goeddunken van Medical Care 92, en de overeenkomst is van toepassing op uw bezoek. We behouden ons het recht voor om een ​​deel van de overeenkomst om welke reden dan ook op elk moment te wijzigen of te annuleren, en dergelijke wijzigingen worden u op de website meegedeeld.

Gebruiksvoorwaarden

U moet 18 jaar of ouder zijn om u te registreren, de Services te gebruiken of de Site op enigerlei wijze te bezoeken of te gebruiken.

PRIVACYBELEID

Privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens zijn een primair probleem. We zijn toegewijd aan het voldoen aan of overtreffen van onze privacystandaard.

PRIJS- EN BETALINGSBELEID

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw, btw en alle andere lokale belastingen. U moet vaste verzendkosten betalen als de bestelling onder de gespecificeerde grenswaarde ligt. Onze aanbiedingen / kortingen zijn niet beschikbaar voor alle producten / leveringslocaties en zijn beperkt tot geselecteerde categorieën.

VERZEND- EN LEVERINGSBELEID

Alle bestellingen naar de VS, het VK en Canada komen in aanmerking voor gratis verzending van meer dan US $ 499 met een gemiddelde levertijd. We plaatsen discreet 's nachts, express en normale leveringsmethoden voor bestellingen die naar de mening van onze klanten zijn geplaatst.

TERUGKEER, VERVANGING EN REPARATIEBELEID

Wij accepteren retouren en schade als er fouten zijn gemaakt op onze website tijdens de levering of als schade of problemen tijdens de verzending uw bestelling binnen 10 werkdagen hebben beïnvloed. Terugbetalingen worden geïnitieerd bij retournering of annulering, binnen 10-15 werkdagen. Het is duidelijk gemaakt dat als u een foutartikel bestelt, u geen recht heeft op retournering, compensatie of terugbetaling.

DEMENTI

We beloven niet dat de online ervaring of de inhoud, service of functie van de online ervaring foutloos of ononderbroken zal zijn, dat eventuele fouten zullen worden gecorrigeerd of dat uw gebruik van de online ervaring specifieke resultaten zal opleveren.

Chat With WhatsApp Chat With WhatsApp