Over Ons

Na jarenlang de meest populaire cannabisfora te hebben bezocht, raakten we gefrustreerd over hoe moeilijk het kan zijn om onderzoek te doen naar cannabisteelt en echte antwoorden te krijgen op veelvoorkomende kweekvragen. We vonden ook dat het nodig was om een ​​gebruikersvriendelijkere manier te zijn om mensen voor te lichten over groeien.

We besloten dat het tijd was om een ​​website te bouwen om te delen hoe gemakkelijk het voor iedereen met bijna elk budget is om hun eigen cannabis binnenshuis te kweken. We wilden een bron bieden zonder login of account vereist en in plaats daarvan gewoon gemakkelijk toegankelijke groeiende informatie aan de wereld bieden.

We bieden levering aan huis in Canada en de Verenigde Staten en wereldwijd van dezelfde cannabisproducten die je op je marihuanaapotheek in je stad aantreft. We bieden kortingen aan mensen met medische aandoeningen en goedkope prijzen voor terugkerende klanten die bij ons bestellen. We nodigen u uit om op onze website te bladeren naar uw favoriete THC-lekkernijen en uw bestelling in te vullen met ons online of afdrukbare bestelformulier. Uw e-mailbestelling voor marihuana wordt dezelfde dag dat we de betaling ontvangen naar u verzonden en u kunt er zeker van zijn dat de levering privé en veilig is. Ja, je kunt echte marihuana online kopen met direct mail en snelle levering aan huis.

Als je marihuana in knopvorm, hasj, cakes, brownies, tincturen of boter wilt kopen, zullen we je verwachtingen overtreffen met onze fantastische selectie en kwaliteit van voedselproducten gebakken met de beste ingrediënten en tegen een betaalbare prijs. Onze chef is een professionele kok en onze telers zijn de beste manier om te garanderen dat u terugkomt voor meer. We hebben alleen de beste marihuana te koop die de huidige THC in al onze producten bevat. Sinds 2008 zijn we de beste bestemming voor al uw medische marihuanabehoeften. We zijn de afgelopen 12 jaar in de medische marihuana-gemeenschap geweest en hebben een passie om onze patiënten echt te helpen optimale verlichting te krijgen door middel van medische marihuana. We zijn trots op onze superieure klantenservice die u de patiënt helpt bij alle vragen of zorgen die u heeft tijdens elke stap van het bestelproces. We stellen de klant centraal en zijn trots op onze vele herhalingen, levenslange klanten en de relaties die we onderweg hebben opgebouwd.

Snelle betrouwbare verzending:

We bieden aan om alle bestellingen te verzenden en te volgen. Tracking-informatie wordt ONMIDDELLIJK verstrekt wanneer bestellingen worden verzonden. We geven ook een e-mailmelding wanneer uw betaling is ontvangen.

Voordelige verzending:

Wij verzenden direct aan uw deur! Kwalitatieve medische marihuana! Met de huidige gasprijs kunnen we geld besparen. We bieden ook kortingen voor klanten met medische aandoeningen en recepten.

Betrouwbaarheid:

Met de vele relaties met telers die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, bieden we de klant consequent een superieur product. U kunt erop vertrouwen dat wij de superieure online dispenser zijn.

Wie zijn we:

We zijn een paar cannabisliefhebbers die graag nieuwe stammen en eetwaren ervaren en doorgeven aan onze vrienden en klanten. Afkomstig uit de alcoholindustrie, realiseerden we ons de sociale schade en vernietiging die alcohol veroorzaakt in gemeenschappen in Canada. In plaats van een koude bier- en wijnwinkel te openen of terug te gaan naar de barwinkel, kozen we voor het veiligere alternatief.

We zijn de moderne tegenhanger van de familie van Seagram, de familie Sleeman en de Bronfmans, die allemaal de verkoop van levende alcohol tot een gevaarlijkere stof maakten dan cannabis.

We kijken ernaar uit u te helpen met al uw medische marihuanabehoeften

Chat With WhatsApp Chat With WhatsApp